2011. május 15., vasárnap

Diet Diary? - On.

Igen, ha leírom egy naplóba, és vezetem, és mindig felírom, miből, mit, mennyit, mikor, akkor talán jobban be tudom tartani, mert papíron is látni fogom, ha valami nem fless. Persze ez még nem jelenti azt, hogy a rossz idő ne tenne kellőképpen keresztbe a mozgástervemnek, de majd a héten kétszer is elmegyek úszni, meg ilyesmik, úgyis ki kellene használnom a bérletem még az év végéig, ha tehetem, még van így is 13alkalmam, elviekben, de majd keresek hozzá játszópajtást, valami vállalkozószelleműt, és akkor gyorsabban el tudom játszani azt a tizenhármat.


Lehet, hogy az a legnagyobb baj, hogy talán nem is akarom igazán? Vagy nem is akarom eléggé?
Nem akarom feladni, nem akarok olyan lenni, mint a lányok 70%-a, pontosítok: nem akarok olyan lenni, mint a lányok 99%-a. Én akarok lenni az 1%, a kivétel, akire irigyek, akit utálnak emiatt. 


Az új napirendem miatt bő negyed órával korábban kell majd kelnem. Sebaj, most már tényleg meg fogok mindent tenni. Inni fogom a rosszízű teát, és akkor is elmegyek futni, ha vizes a focipálya...vagy épp az a pár lépcső. Hello 1000kcal, viszlát tejeskávé.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése