2011. február 6., vasárnap

Csak...

szeretnék majd egy nagy házat. Egy nagy, tágas, világos, amolyan csupa-ablak meg tükör meg üveg családi házat. Egy kristály palotát fából meg meg téglából, tudod, olyan hőszigetelősből. Tetőkertet, erkélyt meg teraszt, hát hogyne, persze hogy medencével. Emelettel, csigalépcsővel, laminált padlóval. Hatalmas garázzsal és két fürdőszobával. Persze ne éljem bele magam, ne túlozzam el, tetőkert az nem kell, na. Meg medence se kell, mert szeretek strandra járni. Nem is vagyok sznob, hogy medencém legyen. A többit azért tényleg nem bánnám, de ahhoz olajmérnöknek kellene mennem, hmm, hát ez nem nyert hangszórót. 
Csak tényleg szeretnék majd valami szépet, valami igazán jót, hangulatosat, otthonosat. Kandalló meg ilyen egyéb fényűzés nem szükséges, csak esetleges. 
Persze az élet nem erről szól. Lehetnék végtelenül gazdag, lehetne hatalmas házam és négy menő kocsim, nyaralhatnék évente 4szer, különleges és egzotikus helyeken, pózolhatnék híres emberekkel, ha egyes egyedül lennék, magányos és megüresedett lennék, nos, akkor semmi értelme nem lenne az egésznek. Én belátom. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése