2010. december 31., péntek

Gondoltam bejegyzek. Nagyszerű ötletet adtál tegnap, legszívesebben elkezdeném és meg se állnék. De. Állnék egy forgalmas téren, mindenkit leszólítanék, megkérdezném a nevét és a korát, aztán körberajzolnám. Kezét-lábát, mindenét. :D Persze nem ezzel kezdeném az egészet, de igazán izgi lenne. Nem az én fantáziám piszkos. ;D
Oahj, már vége az évnek. Kicsit örülök :D a kínai horoszkóp szerint 2011. a Nyúl avagy Macska éve lesz. Nem mintha befolyásolna, annak ellenére, hogy a Kutya éve (tádáám) az bizony emlékszem, hogy király volt :D najóó, nem azt mondom, hogy egy évet meg lehet határozni hogy pipa vagy x, mert az ideiben is volt egy csomó jó dolog, meg az elején egy marék rossz is, és talán a legegyszerűbb az évszakok osztályzása, de most abbahagyom. 
You gonna make me, make me love you :) :$
Egyébként minden kedves olvasónak boldog új évet meg ilyesmik, amiket ilyenkor illendőségből is kívánni szokás :)
Ilyenkor egyébként mindenki összegez? Az utolsó napon? Mert ajj, megint egy lettem a sok, a mindenki, az összes közül :( Nem nevezném feltűnési viszketegségnek, de több akarok lenni. Több mint az átlag. Több, mint mindenki más. Nagy óhaj, mi? Főleg, ha így folytatom :S  Nem kitűnni, csak feltűnni szeretnék. :)
Azthiszem az évtől ideje elbúcúszni. Az emlékektől soha. A tanulságoktól? Soha. Az emberektől? Még nem most.
<3

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése