2010. szeptember 27., hétfő

Gondoltam egyet.

Az osztály. No meg a kirándulás.
A hely tökjó. Komolyan. Mármint szép is, meg igényes, tiszta, tágas is épp, kivéve a fürdőszobákat, de ott is minden elfért eddig. Nagy birtokon van, 3 tóval, sok kukoricafölddel :P:F, medencével (amit most akarnak kifugázni, azaz csak az alját, szóval nem volt feltöltve) lovastanya ugyebár, így egy fedeles (ahol laktunk xP), karámok, istállók, boxok, meg egy csomó minden. Személy szerint a programok javán nemigazán vettem részt. Jó a paintball-on ott voltam (xDD Petii, te büdös CODos kocka.), az íjászokat is megnéztem xD de ettől többet ne várjanak tőlem. Fegyvert kihagyom. De mit ne mondjak feltaláltuk magunkat.
Első este olyan volt, mint egy kurvajó házibuli, de kb az egész tábor, a legnagyobb gondunk a faszerkezetű éplettel az volt, hogy 'majd' ránk szakadt a plafon' xD mert a fiúk szobája volt felettünk, és nagyon, nagyon, de nagyon nagyon recsegett, dübörgött ha valaki lépkedett. Aludni? Khm. Nekem azért hellyel-közzel sikerült. A háziak közül a nő egy sárkány volt (az ő még így is hívta, mert bunkómód be sem mutatkozott), a férje, a Péter, na ő jófej lenne/lehetne/akar lenni, de a Vas-lady viseli a nackót, így nem is csoda ha a pasi elég papucs. Adolf néni meg hadd idegeskedjen, ő megy tönkre előbb. xP.
Második este a fenti buli elmaradt, habár nem a zene halksága miatt... (szólt egész éjjel, de téll, déltől reggel 9ig. :S xDDáááá), de mi lent a mi szobánkban (mert holmáshol,) bezsúfolódtunk 9en (a 4ágyasba), na ott is eltelt az idő, aztán kitaláltuk éjfélkor, hogy menjünk le a medencébe. (fedhető volt, le is volt fedve az aznapi eső miatt), na ott lenn, tökjó meleg volt, hoztunk a sportpálya mellől egy focilabdát, és (addigra már csak lévén:) 4lány-4fiú, így vegyes csapatokban xDDD.... fociztunk egyet. 3ig. Nagyon durva volt, de komolyan mondom a legjobb volt az egészben. Mnjuk azért lett vége, mert Viktor elesett (talán KisMilán miatt??) és kiment a bokája :S jobbulást. Meg kijött a Bozsó lecseszni minket, merh a háziak felébrednek (de igazából, ha addig nem ébredtek fel, akkor aztán már nem fognak> és nem jött ki senki h leállítson minket, szal nem is izgattuk magunkat emiatt.) De szegény Milu nagyon magára vette a dolgot.
Más egyéb részleteket nem igazán szeretnék kiteregetni, azthiszem, ami történt, az kabókapusztán is maradt ;)  tőlem aztán nem hall senki.
<3

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése