2012. augusztus 17., péntek

Az egyetemi felvételi nem volt ilyen nagy szám, mint a kollégiumi, de komolyan. :D Egyébként már kezd feloldódni a 'mindentől és mindenkitől rettegek' - stádium, most már átevickélődöm lassan a 'jaj csak el ne felejtsek, otthon ne hagyjak, le ne maradjak' - szintre. Kell csinálnom egy nagy lapozós naptárat hatalmas cellákkal, hogy legyen helye a beleírni valónak, a papírpazarlási vágyam azonban még nem tudom melyik kötegen éljem ki, így egyelőre a terv sürgős, a kivitelezés ráér. A hiraganákat még mindig nem kezdtem el tanulni, ma délután is sokkal inkább a tükrös cipőmre, a ragasztó utánpótlására és Gregory House-ra koncentráltam. De még tervben van egy jó alapos rendrakás és manikűr is. :D Egyelőre jó, hogy ennyi csak a gondom, de érzem már, hogy halmozódnak előre is a tennivalók, főleg ha így folytatom.
Egyébként evezek az élet tengerén, ebayen kutakodom egy csomó cucc után, amit valószínűleg nem rendelek meg, mert csupán 100 dolláromba kerül és mint tudható: irtózom az ilyen kitudja honnan szedett-vedett  olcsóságoktól. Hogyne. : /
Ideje lenne handicraftelni egy nagyot is, ha már így nyelvvizsgára készülődünk, pl felvarrom majd valamikor a 3hete vett gombokat a nadrágomra. Tényleg van mit tenni, csak lusta vagyok.
<3
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése