2014. május 11., vasárnap

az inetrnetnek pedig: SZLAMB.

Aki ismer, az tudja: nem vagyok prűd, legalábbis egyáltalán nem tartom magamat annak. A melegekkel/transzneműekkel, stb. sincs semmi bajom, tényleg. Ezek mellett azért - főleg gondolom neveltetésemnek betudható - viszonylag konzervatív nézeteket vallok, bár nagy libsi is vagyok közben (mondaná apám). 

De ez most már kibaszta a biztosítékot.

A shitstorm ezzel a cikkel és videóval kezdődött, köszönet érte az OXOX-nak, nyilván nem az ő hibájuk, hogy kiakasztott, egyébként ajánlom mindenki figyelmébe az oldalt :)) 
http://oxox.hu/2014/05/10/te-tudnal-enekelni-orgazmus-kozben/
Aki nem olvasná el a videó alatt írt két sort, azt felvilágosítom: a csajok a klipben, miközben énekelnek (vagy nem), egy vibrátor segítségével elégítik ki magukat.

A második, még szintén aznap, szombaton ütött be. Oké, jótékonyság, meg petíció, de basszus.
https://www.youtube.com/watch?v=OzC4SSPrx6w

Szerintem nem kell kommentálnom túlságosan, ha csak nem annyit, hogy a srácok mi a faszt akadnak ki az élvezkedő csajon, ha egyszer ezt várták, nem!?!?

Aztán erre másnap reggel olvasom a neten, hogy Conchita Wurst nyerte az "Eurovíziós Transzvesztivált". 
Megmondom őszintén, "kicsit meglepett" már az indulása is, de hogy nyerjen, hát jó. Megálltam a fejlődésben, ha nem ő nyert volna, akkor nyilván minden olyan ország, aki nem szavaz rá, az egy utolsó fasiszta, antiszemita, rasszista, konzervatív és szellemileg visszamaradott ország, ahol a szabadság korlátozva van. No nem, ez az EU-ba nem fér bele. A mi színesbőrű indulónk meg hát természetesen a csodás hangja miatt lett ötödik. Magyarként. Persze.
https://www.youtube.com/watch?v=SaolVEJEjV4   íme az erősen kifestett Jézusra hajazó illető. 

Ha mindez még nem keltett volna bennem felháborodást, hogy mégis mi az ami belefér a médiába, no meg Internetországba, az őszinte orgazmusukat önként mutogató énekesek, a nappal nyílt utcán önként élvezkedő civilek és a transznemű Eurovízió-győztes mellett, (aki nem mellesleg az anno náci hatalom alatt álló Ausztria indulója, hát khm...) akkor íme egy újabb gyöngyszem, köszönet érte Milánnak. :D 
https://www.youtube.com/watch?v=Sj6UnDdp4Mw
súgó: érdemes az elejéről nézni, de 2.48tól jön a legjobb rész. 

Kiégtem. Nem tudom mivel lehetne még fokozni, ha nem ezzel: 
https://www.youtube.com/watch?v=XqL9R4NgT3M

Köszönöm, hogy az internet ezek után legalább még teret enged a felháborodásomnak. Én kérek elnézést.

1 megjegyzés: